6944675521 Ελ. Βενιζέλου 4, Γουμένισσα, Κιλκίς valtarawinery@gmail.com
Search Close
hero image
 
 
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ
Οινοποιείο Βαλτάρα | Οινοποιείο Γουμένισσα Κιλκίς


Η Γουμένισσα απέκτησε ένα εξαιρετικό σημείο πώλησης κρασιών.
Η επιχείρησή μας “Οινοποιείο Βαλτάρα” επιθυμώντας να συστήσει τις οινικές δημιουργίες του στο καταναλωτικό κοινό, έχει δημιουργήσει έναν υπέροχο χώρο σ’ ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης της Γουμένισσας, μέσα από τον οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας.

Θεωρούμε άλλωστε εξαιρετικά σημαντικό για τους επισκέπτες και τους περαστικούς να υπάρχει ένα σημείο μέσα στην πόλη από το οποίο θα μπορούν να προμηθευτούν κρασιά σε καλόγουστες συσκευασίες για να τα προσφέρουν ως δώρο ή για να συνοδεύσουν τις πιο απλές αλλά και τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής τους.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3ΗΣ ΓΕΝΙΕΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η οικογένεια Βαλτάρα, με τις τρεις γενιές που ασχολούνται με το αμπέλι, έχει τα τελευταία χρόνια την ορμή και τον ενθουσιασμό του νεότερου και νεοεισελθεντα στην οικογενειακή επιχείρησή, Αλέξανδρου Βαλτάρα.

Στο ομώνυμο κατάστημά μας θα βρείτε τις τρεις ετικέτες κρασιών που παράγουμε: λευκό κρασί από ποικιλία Μαλαγουζιά, κόκκινο κρασί με Merlot και Cabernet Sauvignon και ροζέ με Ξινόμαυρο, Νεγκόσκα και Μοσχάτο.

Μπορείτε να τα αγοράσετε είτε μεμονωμένα, είτε και τα τρία μαζί σε μια καλοσχεδιασμένη συσκευασία. Η οικογένεια επένδυσε τα τελευταία χρόνια στο packaging και στις ετικέτες της, ώστε να μπορεί να σταθεί επάξια στον ταχύτατα και ποιοτικά αναπτυσσόμενο χώρο του κρασιού στην Ελλάδα.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

το κατάστημά μας στην Γουμένισσα για να δοκιμάσετε τις οινικές δημιουργίες μας
και είμαστε σίγουροι ότι θα σας μαγέψουν.